چهارشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳، ۰۸:۰۴ ب.ظ

آموزش‌های مهارتی برای رشد اقتصادی جامعه کارگری

 

ایسنا/مرکزی دبیر خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه گفت: بر پایی دوره‌های آموزش‌های مهارتی به افزایش توانمندی اقتصادی جامعه کارگری کمک می‌کند.

خانه کارگر ساوه

 

داود میرزایی در حاشیه برگزاری نخستین مسابقه بزرگ آشپزی ویژه خانواده‌های کارگری اظهار کرد: کمک به اقتصاد خانواده جامعه کارگری با برگزاری ۷۰ نوع کلاس آموزشی شامل آشپزی، خیاطی، زبان، آرایشگری، نقاشی، صنایع دستی، عکاسی، کامپیوتر، حسابداری، کیف دوزی و... و. مهمترین رویکرد خانه کارگر در توانمندنمودن خانواده‌ها در حوزه مهارت آموزی است.

وی در ادامه آموزش را از ارکان اصلی خانه کارگر ساوه و زرندیه بیان کرد و افزود: اخیرا خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه به دلیل برخورداری از شاخص‌های برتر آموزشی و خدماتی به عنوان خانه کارگر برگزیده کشوری شناخته شد.

وی برگزاری دوره های آموزشی تحصیلی برای دانش آموزان را از دیگر برنامه های خانه کارگر بیان کرد و افزود: برگزاری دوره های آموزشی فنی با راه اندازی کارگاههای مربوطه از دیگر برنامه هاست که امید است با مشارکت خیرین بتوان کارگاه صنعتی تعمیر لوازم خانگی احداث کرد.

دبیر خانه کارگر ساوه از برگزاری دوره آموزشی و مهارت آموزی برای افزون بر ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر به خانواده جامعه کارگری در سال ۱۳۹۷ خبر داد و افزود: آموزش‌های رایگان و کوتاه مدت جزو برنامه‌های اصلی خانه کارگر است و در نظر داریم این میزان در سالجاری به دو برابر و معادل ۲۰ هزار نفر افزایش یابد.

وی در ادامه به برگزاری مسابقات فصلی آشپزی اشاره کرد و افزود: نخستین جشنواره غذاهای سنتی جامعه کارگری همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار برگزار شد و در نظر داریم این مسابقات به صورت فصلی ادامه داشته و به عنوان یک برنامه فرهنگی مستمر ثبت شود.

وی بیان کرد: خانواده‌های کارگری به دلیل تنگناهای اقتصادی توان شرکت در دوره های آموزشی مراکز آزاد و غیرانتفاعی را ندارند از این رو خانه کارگر به دنبال برگزاری دوره‌های آموزشی به ویژه آموزش آشپزی و مهارت آموزی است.

میرزایی هدف از برگزاری این جشنواره که با حضور ۳۰ شرکت‌کننده همراه بود، ترویج فرهنگ غذاهای بومی و منطقه‌ای، ترویج سفره‌های ایرانی، احیای دوباره فرهنگ استفاده از غذاهای بومی و اصیل هر منطقه در بین مردم و خانواده‌های کارگری و همچنین ترویج دوباره طبخ و ارائه غذاهای سنتی، بومی و محلی است.

وی بیان کرد: آگاهی دادن به مردم در زمینه روش‌های تغذیه سالم، ترویج غذای سالم و سنتی، ایجاد رقابت سالم و تشویق  به آشپزی و ایجاد نشاط در بین خانواده جامعه کارگری از دیگر اهداف جشنواره است.

در پایان این مسابقه پس از داوری به شرکت کنندگان ممتاز هدایایی شامل ظروف آشپزخانه اهدا شد.

  • خبرنگار علی فرقانی به  نقل از ایسنا
  •  
 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

فرم ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

درباره سايت

  • امیر عباس رحیمی روان شناس و مشاور دیجیتال مارکتینگ در حوزه توسعه کسب و کار نویسنده کتاب ذهن آگاهی در سازمان و دارای چندین مقاله ترویجی در نشریات می باشد .
    تالیفات امیر عباس رحیمی
    ← چاپ کتاب ذهن آگاهی در سازمان
    ←مقاله پیش از طلاق راه های دیگری را نیز امتحان کنید ،هفته نامه رسام نگار ساوه
    ←مقاله حریم ارتباطی افراد ،مجله شادکامی و موفقیت ،مقاله برتر از نگاه خوانندگان
    ←مقاله استرس و خستگی در محیط کار نشریه بانک ملی
    ←مقاله تاثیر ذهن آگاهی در صنعت چاپ

    سایت های امیر عباس رحیمی
    www.ravaniaz.ir
    www.ravanmarket.ir
    www.workshop20.ir


    امیر عباس رحیمی در حال مطالعه و بررسی در خصوص روش های در آمد زایی در حوزه گردشگری در منطقه جغرافیایی ساوه است .

    راه های دسترسی سریع با امیر عباس رحیمی :

    09190742124

    http://myss.ir/ravanmarket

جستجو

تصاوير منتخب

امیر عباس رحیمی

معیشت |رفاه|دادرسی | مشکلات|کارآفرینی در ساوه

لینک های مفید

اطلاعات سايت

  • پست الکترونيک:
  • مدير سايت:
  • تاريخ امروز: چهارشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳، ۰۸:۰۴ ب.ظ
  • قدرت گرفته از بلاگ بيان